Így erősíti immunrendszerünket a goji bogyó

1132
HOZZÁSZÓLÁS:

Immunrendszerünk csak akkor tud maximális hatékonysággal működni, hogy ha megadjuk számára a szükséges tápanyagokat. Ha nem megfelelően látjuk el vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel és más létfontosságú tápanyagokkal, akkor nem lesz képes a tökéletes működésre, és így betegségek és egyéb problémák tudják felütni fejüket szervezetünkben.

A Goji bogyó felturbózza immunrendszerünket

Cikk hirdetés 8.

A goji bogyó egy olyan fantasztikus gyümölcs, mely rendkívül koncentrált formában tartalmazza szinte az összes létfontosságú tápanyagot, melyekre immunrendszerünknek szüksége van a kórokozók, fertőzések és betegségek elleni sikeres küzdelemhez.

A goji roppant erős gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, ezért igen nagy hatékonysággal alkalmazható olyan gyulladásos betegségek kezelésében is, mint például az asztma vagy a különféle allergiás megbetegedések.

A kínai orvoslásban már réges-rég alkalmazzák a goji bogyót a szervezet tápanyagokkal történő feltöltésére és immunerősítésre, a betegségek megelőzésére.

A goji bogyó kivételes immunerősítő képességei nem véletlenek, hiszen számtalan vitamint és tápanyagot, 21 féle ásványi anyagot, 18 fajta aminosavat, s mindemellett még igen nagy mennyiségű fehérjét is tartalmaz ez a kis csodabogyó.

Ráadásul a goji bogyó az egyik legerősebb antioxidáns hatású növényünk, mely elképesztő hatékonysággal veszi fel a harcot a sejtromboló szabadgyökökkel.

A goji bogyó tápanyagai egymást kiegészítve és erősítve hozzák összhangba a szervezet életfunkcióit, s így nagymértékben képes növelni az ellenálló-képességet, az erőnlétet, s mindezeknek köszönhetően a teljesítőképességünk is jóval nagyobbá válhat.

A Goji leszámol a káros szabadgyökökkel

A goji bogyóban rendkívül sok antioxidáns hatású vegyület található, melyek legfontosabb tulajdonsága, hogy képesek semlegesíteni a szervezetünkben folyamatosan keletkező káros szabadgyököket, amik rengeteg kárt okozhatnak egészségünkben.

Ezek a szabadgyökök folyamatosan rombolják testünk valamennyi sejtjét, és ha nem képes szervezetünk kivédeni a támadásaikat, akkor bizony nagyon komoly degeneratív folyamatokat indíthatnak el szervezetünkben, mivel a DNS-t is képesek károsítani.

Sajnos a szabadgyökök létfontosságú szerveinket sem kímélik, így azokat is folyamatosan érik a káros oxidatív folyamatok negatív hatásai.

A goji bogyó a benne található erőteljes antioxidánsokkal azonban hatalmas támogatást nyújt szervezetünknek abban, hogy leküzdje ezeket a pusztító szabadgyököket.

S mivel az öregedési folyamatok is a szabadgyökök hatására keletkeznek, ezért a goji bogyó fogyasztásával sikeresen léphetünk fel az öregedés látható és érezhető jelei ellen is.

A goji bogyó helyreállítja a bélflóra egyensúlyát

A goji egyik kivételes képessége, hogy nagymértékben meg tudja növelni a bélflórában a hasznos bélbaktériumok számátgoji-bogyo-27. Ezáltal is erősíti ellenálló-képességünket, hiszen immunrendszerünk körülbelül 80%-a a bélrendszerben található. 

Tehát ha az immunrendszerünket szeretnénk erősíteni, akkor alapvető fontosságú, hogy bélflóránkban túlsúlyban legyenek a jótékony baktériumok, melyek felveszik a harcot a káros baktériumokkal, kórokozókkal. Ha a bélrendszerben felborul a jó és a rossz baktériumok egyensúlya, akkor túlsúlyba kerülnek a káros baktériumok, minek következtében igen sok negatív folyamat indulhat el szervezetünkben.

A goji bogyó hozzájárul az érzékeny bakteriális egyensúly fenntartásához, mely biztosítja a jótékony baktériumok folyamatos túlsúlyát, s így az immunrendszer megfelelő hatékonyságát is.

Goji bogyó a helyes immunreakciókért

A goji másik különlegessége, hogy támogatja az immunrendszert abban, hogy helyes immunreakciókat tudjon adni, illetve hogy az immunsejtek meg tudják különböztetni a jó és a rossz baktériumokat. 

A goji bogyó ezzel akár az autoimmun betegségeket is képes lehet megelőzni, melyek akkor jönnek létre, ha az immunrendszer a saját, ép és egészséges sejtjei ellen indít támadást az immunsejtek téves reakciójának eredményeként.

A gojiban megtalálható értékes poliszacharidok rendkívül jótékony hatásúak szervezetünk biokémiai védekező rendszere szempontjából. Ezek a vegyületek tulajdonképpen üzemanyagként szolgálnak a jótékony baktériumok számára, melyek nélkül nem működhetne megfelelően immunrendszerünk.

Ha szeretne még több érdekes információt olvasni a Goji Bogyóról és annak immunerősítő és egészségvédő hatásairól, akkor KATTINTSON IDE, ahol mindent megtudhat erről a tápanyagokban bővelkedő különleges gyümölcsről!

1132
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

3455
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]